Pazari i Ri Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Çfarë të bësh në Dhjetor në Tiranë?

Business Pulse

Çfarë të bëni në Gusht në Tiranë

Travel

Çfarë të bëni gjatë muajit Dhjetor në Tiranë?

Lajme

Piramida, pas Pazarit të Ri. Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit sjell rinovimin  

Travel

Vanity Fair: “Tirana, e re, e lirë dhe e egër.”

Travel

Tirana turistike, një destinacion për të huajt

Sipërmarrës të suksesshëm

Drejtoresha e HAKO-s: “UNË DO TË DOJA SHUMË QË FILANTROPIA TË MOS BËRTITEJ”