panele diellore Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Panelet diellore, prodhuesit kërkojnë që tepricat t’i blejë OSHEE

Lajme

EuroElektra nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me SunPower

Lajme

Shqipëria do të njoftojë tenderin e parë të impiantit fotovoltaik në 2018

Media&PR

Vodafone Group prezanton strategjinë e re të markës Vodafone

Lajme

Ndërtohet fabrika e parë e lëvizshme për riciklimin në botë, e cila kthen mbetjet në tulla

Teknologji

Së shpejti do të ndërtohet kulla më e lartë, që mbahet pezull nga një asteroid

Media&PR

Brandi “Made in Albania”, “Albanian Adventure Resort” dhe “Punime me makram” janë tre idetë që kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Teknologji

Nasa nis anijen në asteroid për të zbuluar origjinën e jetës në Tokë

Sipërmarrje

Shfrytëzimi i energjisë së rinovueshme në bujqësi është gjëja më e mirë që mund të bësh

Teknologji

Elon Musk nuk ndalet, kërkon të zgjerojë “familjen” me SolarCity