"Pana - Storytelling furniture" Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Festivali i Inovacionit, përgatit kompanitë shqiptare si të tërheqin investitorë potencialë

Intervista

Pezana Rexha: “Vetëm puna bën të mundur ndryshimin dhe rritjen.”

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

Ja cilët do të jenë gjysëmfinalistët e “Do you have an idea?”

Media&PR

“Do you have an idea?”, ja cilat ishin idetë që kaluan në fazën tjetër

Evente