Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale (WIPO) Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Top 10 vendet në Indeksin Global të Inovacionit, mes tyre dhe Izraeli

Lajme

Shqipëria, e fundit në Europë për inovacion