mjedis Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Adidas mbyll fabrikat robotike në Gjermani dhe SHBA

Zhvillim Personal

2 ide që mund t’ju ndihmojnë të përmirësoni menjëherë jetën tuaj

Business Pulse

5 sfidat më të mëdha që do të hasë bota në të ardhmen

Strategy

6 mënyra se si prindërit shkatërrojnë suksesin e fëmijës së tyre

Lajme

50 mld lekë taksë në vit dhe mjedisi mbetet i ndotur

Lajme

Energjia, sektori me premtues për rritjen e ekonomisë shqiptare

Lajme

BE planifikon ndalimin e produkteve plastike

Strategy

Çfarë kërkojnë në të vërtetë të rinjtë nga vendi i tyre i punës?

Strategy

Si i ndryshova traditat e festave për t’iu përshtatur vlerave të mia?

Lajme

Eksperimentet për pagesën e një të ardhure themelore universale po shfaqen në të gjithë Europën

Evente