merzi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Mërzi dhe shkëlqim – Mendoni se mund t’i lidhni këto dy fjalë bashkë ?

Strategy

Zakonet e gjuhës së trupit që ju bëjnë të dukeni arrogant!

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM