lexim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Leximi është një pasuri që kultivohet që i vogël

Business Pulse

Pse të mësuarit gjatë gjithë jetës është detyrim nëse doni të arrini suksesin dhe ta ruani atë

Strategy

5 mënyra për të rritur inteligjencën tuaj

Business Pulse

Gjërat që mund të bëni çdo mëngjes para orës 10

Startup

Lexo më shumë libra në një kohë të shkurtër me aplikacionin Blinkist

Business Pulse

Ja 10-të romanet për një verë fantastike

Zhvillim Personal

Lexim apo video-lojëra. Këshilla e nxënëses për bashkëmoshatarët dhe mësuesit

Strategy

4 gjëra produktive që mund të bëni nëse udhëtoni gjatë sezonit të festave

Strategy

7 arsye pse duhet të lexoni më shumë libra

Strategy

Rregulli që duhet të ndiqni për t’u bërë të suksesshëm