lavdi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

5 këshilla për punën dhe karrierën nga novelistja e mirënjohur Toni Morrison

Strategy

9 shprehje që do t’ju motivojnë të jepni më të mirën tuaj

Strategy

Nëse përgjigjeni me “Po” për këto pyetje, ju jeni shumë më të suksesshëm se sa mendoni

Strategy

Thëniet më të mira të suksesit ndër dekada