kontroll Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Do marrësh më shumë se ç‘vjedh, nëse më lë të punoj

Lajme

Shkencëtarët po zhvillojnë  video-lojra që mund të kontrollohen nga mendja e njeriut

Business Pulse

5 këshilla për të punuar mirë edhe kur jeni nën presion

Business Pulse

Aksionerët e Facebook përpiqen, por nuk arrijnë të kufizojnë fuqinë e Zuckerberg

Lajme

Prodhuesit: Kontrolloni ushqimet dhe verifikoni kompanitë abuzuese

Strategy

Zhvillimi personal është domosdoshmëri, jo luks për ata që kanë kohë të lirë dhe “mundësi”!

Lajme

Informaliteti. Tatimorët në terren për baret dhe restorantet

Strategy

5 mënyra se si të sillemi me personat që nuk pëlqejmë

Business Pulse

Një kontroll në kufirin Shqipëri-Kosovë

Sipërmarrje

Vështirësitë që sipërmarrësit hasin gjatë udhëtimit të tyre