kohe Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Këto 5 pyetje do t’ju ndihmojnë të gjeni produktivitetin tuaj

Strategy

8 gjëra produktive që duhet të bëni kur jeni të mërzitur

Strategy

Si të menaxhoni kohën tuaj

Business Pulse

Rëndësia e të qenit në kohë në punë

Strategy

10 gabime në menaxhimin e kohës dhe 3 këshilla për menaxhim efektiv

Zhvillim Personal

Pse na nevojitet një ditë në çdo javë për të qenë “të padisponueshëm”?

Business Pulse

Si të menaxhoni kohën tuaj në mënyrë produktive?

Strategy

Ushtrimet që ju marrin vetëm 10 minuta kohë në ditë dhe rrisin lumturinë tuaj

Karriera

Si të rrisni mirëqenien shëndetësore të punonjësve tuaj

Zhvillim Personal

Nëse performanca juaj lë për të dëshiruar, ja disa mënyra për t’a rregulluar atë