Julius Dein Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Nëse keni frikë të dështoni, ju nuk do të arrini kurrë suksesin

Marketing

Ku po shkon bota e marketingut dhe internetit?! – Mesazhet e konferencës Spark.me 2019

Media&PR

Julius Dein, një nga magjistarët më të njohur në botë me mbi 20 milionë ndjekës online, është folësi më i ri në Spark.me 2019