IAI Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
sipermarrje

Sipërmarrës shqiptarë nëpër botë

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Shqiptari Gëzim Gashi me pasion dhe punë hap një shkollë arti në Amerikë