grupit Balfin Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

“Share Albania” dhe “Albanian ICT Academy” shpallen idetë fituese të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Ferma Amalthia” dhe “Albanian Adventure Resort” bëhen pjesë e finales së madhe të “Do you have an idea?”

Lajme

KidZone, hap dyqanin e parë të JUMBO në Bosnje-Hercegovinë. Grupi Balfin zgjeron kufijtë e investimeve në Ballkan

Lajme

10 Kompanitë me fitime më të larta në Shqipëri