financim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ja cilat janë eventet që do të zhvillohen gjatë periudhës Shtator – Tetor për bizneset dhe startup-et

Business Pulse

Do marrësh më shumë se ç‘vjedh, nëse më lë të punoj

Startup

3 Mënyra për të marrë financimin që ju nevojitet për fillimin e biznesit tuaj

Teknologji

Hellobike, kompania e bike-sharing në Kinë, shkon drejt elektrikes

Sipërmarrje

10 këshilla për fillimin e biznesit tuaj kur jeni mbi 50 vjeç

Business Pulse

Libra në duart e një të tretës së planetit. Tërmet mes rregullatorëve

Startup

3 gjërat që nxisin investitorët engjëj të investojnë tek ju

Sipërmarrje

Top 5 site crowdfunding për mbledhje fondesh

Startup

Startup-et miliarda dollarëshe në Europë po rriten më shpejt se rivalët e tyre në SHBA

financim

3 pyetjet e financimit që bëjnë sipërmarrësit