Familje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Këshilla suksesi

5 gjëra që vlejnë më shumë se paratë

Startup

Njihuni me Rezart Hoxhën, djalin e talentuar që gjeneron të ardhura vetëm prej pasionit të tij

Business Pulse

5 këshilla për punën dhe karrierën nga novelistja e mirënjohur Toni Morrison

Business Pulse

Harmonia ‘Unë-Familje-Punë’, një perspektivë e re për gratë

Business Pulse

Bill Gates e mat suksesin me tre pyetje

Strategy

5 faktorë kyç për të udhëhequr me sukses një biznes familjar

Strategy

Këshilla për të mos marrë me vete punën në shtëpi

Strategy

Orari i punës, hapi i parë për të qenë të suksesshëm

Strategy

Çfarë të bëni nëse shefi juaj ju detyron të punoni deri vonë?

Strategy

6 mësime që ky themelues mori nga një fshat Indian, nga të cilat mund të mësoni dhe ju