emigracion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Shqipëri, të dua por… A është ky qëndrimi i duhur?!

Business Pulse

Businessmag Albania, pjesë e emisionit “Dita jonë”, CNN A2

Sipërmarrje

Punë apo biznes jashtë vendit? Rigers Rusi zgjedh mes emigracionit dhe mundësive brenda vendit

Business Pulse

Emigracioni dhe korrupsioni në gjykata, plagët kryesore të SME-ve në Shqipëri

Business Pulse

Do marrësh më shumë se ç‘vjedh, nëse më lë të punoj

Media&PR

Arben Malaj: debati agresiv e banal në politikë po ul besimin e qytetarëve

Lajme

Emigracioni e plakja e popullsisë, më pak fëmijë në shkolla

Lajme

Drama e emigracionit dhe lindjeve. Në 2017 popullsia bie 0.2%

Sipërmarrje

Steve Jobs e pushon nga puna, por ai hap kompaninë e tij

Sipërmarrje

Çfarë do të thotë të jesh një sipërmarrës emigrant në Brexit, Britani?