Booking.com Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Pse duhet të merrni pjesë në konferencën e marketingut dixhital, AllWeb Albania me 17 Tetor?

Startup

4 startup-e inovative që po ndryshojnë mënyrën e udhëtimit

Marketing

“Transformimi Dixhital”, kryefjala e konferencës së Marketingut Dixhital AllWebMK 2018

Lajme

Tatohet shitja e strukturave akomoduese nëpërmjet internetit

Travel

10 sekrete për të udhëtuar nëpër botë shumë më lirë

Lajme

Sipërmarrësit e suksesshëm, Albi Zhulali dhe Genti Selenica folësit kryesorë të Akademisë Ndërkombëtare Verore