arsim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

Duaje veten, Mesazhi i BM për fëmijët e klasës së parë, prindërit e mësuesit e tyre

Business Pulse

Millenials zgjedhin punën dhe arsimin, jo më martesën dhe fëmijët

revista

Bëje pjesë të leximeve të kësaj vere numrin 21 të Revistës së Businessmag

Sipërmarrje

10 këshilla për fillimin e biznesit tuaj kur jeni mbi 50 vjeç

Intervista

Më shumë edukim sesa mësim, sipas mësuese Vjollcës

Business Pulse

E ardhmja është rozë – Suksesi i grave mes një rrugëtimi të mundimshëm

Business Pulse

“Shkollat e Shekullit 21”, qeveria britanike investon 10 milionë paund në Ballkan

Lajme

Tarifat shtesë, studentët në protestë

Lajme

2019, rriten pagat në arsim, mjeksi e ushtri

Karriera

Një rast reflektimi: Edukimi i fëmijës në Japoni, e më tepër

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00