Armand Peza Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

“Albanian ICT Academy” dhe “Unë krijoj” kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Media&PR

“My ProCare” dhe “Artizane të natyrës” ishin idetë që kaluan me sukses në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Media&PR

Çfarë ndodhi në puntatën e dytë të “Do you have an idea”?

Lajme

Çfarë ndodhi në puntatën e parë të “Do you have an idea”?