Trajnim: Strategjitë e Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale


Nëse po mendoni të hidhni hapat tuaj të parë në Dixhital Marketing, kursi “Strategjitë e Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale” do t’ju ndihmoi të thelloni njohuritë tuaja në këtë fushë.

Përfitoni përgatitjen e duhur për trendet më të fundit të marketingut dhe përdorimin e platformave, që ju vijnë në ndihmë siç janë: Mailchimp, Canva, ManyChat, Buffer, Zappier.

Trajnimi do të zhvillohet në 8 seanca gjithsej, me rreth 1 orë e 30 min kohëzgjatje secila. I gjithë programi do të zhvillohet në praktikë duke marrë edhe raste nga fushata reale.

Trajnimi u dedikohet:
– Personave që duan të krijojnë njohuri të mira teknike të marketingut dixhital.
– Specialistëve të marketingut që kanë njohuritë bazë.
– Kompanive që duan të trajnojnë stafin e tyre.

Në fund të trajnimit pjesëmarresit do jenë të gatshëm:
– Të krijojne një plan marketingu.
– Të zhvillojnë fushata në Facebook Ads.
– Të krijojnë një customer journey.
– Të Optimizojnë fushatat online.

Temat që do trajtohen sipas ditëve:

Dita 1:
• Hyrje në Planin e Marketingut Digjital
• Hapat për ndërtimin e një plani marketingu
• Krijimi i një profili të një klienti Ideal/ AVATARI i klientit
• Elementet kryesore të një brandbook-u

Dita 2:
• Hyrje në Reklamimin në Facebook
• Set up FB Ad Manager
• Set Up Canva
• Set Up a targeted FB audience
• Posting a FB post / Ad – on and off feed
• Scheduling posts

Dita 3:
• Set Up more targeted FB (saved) audience sets
• Set Up a custom audience
• Set Up lookalike audiences
• FB Ad types (photo, video, lead ads, canvas ads)
• Krijimi i një FB funnel për një fushatë (psh mega-giveaway)

Dita 4:
• Facebook Messenger Bot (ManyChat)
• Set-up
• Strategy / Sequencing
• FB Campaign to build messenger subscribers

Dita 5:
• Instagram Marketing / Advertising
• Instagram Stories
• Customer Journey

Dita 6:
• Reciproket në Instagram.
• Rishikim i permbajtjës
• Linkedin automation

Dita 7:
• SMS Text marketing
• WhatsApp Marketing
• Set-up

Dita 8:
• Email marketing
• Set-up with email partner (Zenreach, Constant Contact, Mailchimp)
• Import email list from giveaway FB campaigns
• Krijimi i NewsLetterit të parë

Kursi i plotë kushton 249 euro për person. Për regjistrimet deri në datë 5 Qershor përfiton 20% ulje dhe kushton 199 euro.

*Në fund të trajnimit ofrohet mundësia e internshipit pranë kompanive partnere.

Për më tepër informacion mbi trajnimin kontaktoni në numrin e tel 069 42 14 510.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale