Në rradhë për suitën $32,000 të Etihad Airways » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 28/07/2015

Në rradhë për suitën $32,000 të Etihad Airways

Share
nga Businessmag Editor
Kor 28, 2015

Etihad Airways thotë se edhe pse $32,000 duhet të paguhet për të pasur një suitë me tre dhoma për të fluturuar nga Abu Dhabi për në New York, njerëzit po qëndrojnë në radhë.

Residenca, sic e ka quajtur Etihad këtë dhomë luksoze, do të jetë gati për vizitorët në Dhjetor dhe ai do të kryejë itinerarin Abu-Dhabi-New York. Pikërisht në dhjetorin e ardhshëm, kjo linjë ajrore do të vë në dispozicion Airbus A380 superjumbo në vend të Boeing 777. Ditën e hënë, vizitorë të shumtë panë një model të suitës në fjalë.

“Ne kemi marrë një përgjigjje shumë pozitive lidhur me Rezidencën e cila ka qënë përtej pritshmërive tona,” tha Oficeri Ekzekutiv i Etihad Airways, James Hogan, ditën e hënë në Orlando ku u zhvillua një aktivitet nga Global Business Travel Association. “Ne po shohim prenotime të majme,” tha ai.

Etihad harxhoi 6 vite për të zhvilluar këtë suitë. Zëdhënësja e Etihad, Katie Connell, refuzoi të japë shumë shpjegime se sa bileta janë shitur për të përdorur Rezidencën.Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00