“Programi Përshpejtues për Artizanët,” shitje, trajnim dhe mentorim


Nuk është hera e parë që Yunus Social Business i vjen në ndihmë të rinjve dhe ideve të tyre të biznesit. Krahas suksesit 2 vjeçar të Social Impact Award (SIA), programi më i madh për sipërmarrjen sociale për të rinjtë, risia e rradhës është një kompeticion për artizanët e vendit. 

Yunus Social Business Balkans në bashkëpunim me DyqanTaxi organizojnë “Programin Përshpejtues për Artizanët” i cili është një program trajnimi dhe kompeticion që synon promovimin e artizanëve në DyqanTaxi, një nga platformat më të mëdha rishitëse në Shqipëri.

Të gjithë artizanët e grupmoshës 18 – 35 vjeç të cilët prodhojnë në kategorinë çantë, bizhu, shall, portofol, bllok, kapuç, dorashka, rrip, papjon, kollare, mansheta janë të ftuar të aplikojnë për t’u bërë pjesë e konkursit dhe programit.

Ky program dhe kompeticion organizohet në kuadër të Programit mbi Zhvillimin e Bizneseve Sociale në Shqipëri mes USAID/Albania dhe Yunus Social Business Balkans dhe partner mediatik New Media Communications Business Mag Albania.

Nxitoni të bëheni pjesë, aplikimet përfundojnë në datë 15 Nëntor.

Për çdo informacion ose paqartësi kontaktoni në email: [email protected]

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale