Vlerat baze dhe bindjet per sukses

L1,000.00

Ky libër iu adresohet atyre që duan të kenë sukses në jetë; prandaj për këtë grupim njerëzish jepen këshilla të thjeshta dhe praktike për të arritur këtë objektiv. Autori i librit, Vasil Naçi shpjegon parimet e integritetit, respektit, përkushtimit, shpirtit të fitores, ekselencës dhe sjelljes me klientin, duke u bazuar mbi modelin e ndërtuar me përkushtim dhe sukses tek kompania Agna  

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Vlerat baze dhe bindjet per sukses”

Your email address will not be published.