Vajza, mjaft me shfajesime

L1,000.00 L900.00

Pas librit “Vajza, lani fytyren” autorja bestseller Rachell Hollis, dhe një nga spikeret motivuese më të kërkuara në botë vjen me një botim të ri në shqip: ”Ky libër ofron një plan pa ndroje për të përqafuar dhe arritur synimet tuaja: “Unë besoj se ne mund ta ndryshojmë botën. Por në fillim duhet të ndalojmë së jetuari me frikën nga gjykimi për atë që jemi”.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Vajza, mjaft me shfajesime”

Your email address will not be published.