Tri histori aventurash intelektuale

L3,600.00 L3,240.00

Janë tre libra – bestseller-a ndërkombëtar që ndikojnë jashtëzakonisht në zhvillimin personal të secilit prej nesh: Për të kuptuar të ashtuquajturat “epidemi sociale”, për të përvetësuar fuqinë e të njohurit në dy sekondat e parë dhe për të përballuar mjeshtrisht me persona që janë më të fuqishëm se ne. Janë tre sekrete që u ndan me ne autori i njohur Malcolm Gladwell.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Tri histori aventurash intelektuale”

Your email address will not be published.