Shetitje ne hene me Ajnshtajnin: Arti dhe shkenca e të mbajturit mend gjithçka

L1,400.00 L1,260.00

“Shëtitje në hënë me Ajnshtajnin” merr nga zbulimet më të fundit, nga një histori e papritur e memories dhe nga teknika të mentalistëve për të transformuar kuptimin tonë të të mbajturit mend. Përmes odisesë së tij të jashtëzakonshme, ne fitojmë një vlerësim të thellë për një dhuratë të cilën të gjithë e zotërojmë, por që shpeshherë e harrojmë.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Shetitje ne hene me Ajnshtajnin: Arti dhe shkenca e të mbajturit mend gjithçka”

Your email address will not be published.