Set 3 libra, – nje model suksesi sipas nje biznesi

L2,800.00 L2,520.00

Ky set me tre libra vijnë enkas bashkë si një model drejt suksesit për sipërmarrjet shqiptare, bazuar mbi përvojat dhe komunikimin që ka përzgjedhur të bëjë me publikun Agna Group dhe presidenti i saj, z. Vasil Naçi. Nuk janë modele të mendjeve të shquara të botës, por janë këshilla dhe parime konkrete që gjenden në tre botimet e Agna Leadership Academy: “Sjellja e pëlqyeshme dhe mençuria në komunikim”, “Vlerat bazë dhe bindjet për sukses” “Është rruga jonë, rruga e suksesit në Agna Group”

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Set 3 libra, – nje model suksesi sipas nje biznesi”

Your email address will not be published.