Mund te jeni te lumtur

800.00L

Në këtë libër do të mësoni pesë principe për të pasur perspektivë në jetë: Principi i mendimit, i disponimeve, i realiteteve të ndara, i ndenjave dhe i momentit të tanishëm. Në këtë libër jepen edhe këshilla sesi të përdoren këto principe: Marrëdhëniet, stresi, zgjidhja e problemeve, lumturia, shprehitë dhe varësitë, i shoqëruar edhe me një listë kontrolluese për jetën e secilit prej nesh

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Mund te jeni te lumtur”

Your email address will not be published.