Miti i karizmes

L1,500.00 L1,350.00

Po sikur karizma të mund të mësohej? Miti i karizmës është ideja se karizma është një cilësi thelbësore e lindur – ose e keni (Bill Clinton, Steve Jobs, Oprah) ose jo. Por, siç Olivia Fox Cabane zbulon, kjo nuk është aspak e vërtetë. Sjelljet karizmatike mund të mësohen dhe përsosen nga kushdo.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Miti i karizmes”

Your email address will not be published.