Praktikant i Liçencuar i Programimit Neuro-Linguistik » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 20/07/2019

Praktikant i Liçencuar i Programimit Neuro-Linguistik

Share
nga Admin
Kor 20, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Tani është radha juaj!

Në çdo trajnim të Programimit Neuro-Linguistik, ju njiheni me njerëz që mendojnë si ju. Ju krijoni miqësi të reja. Gjatë trajnimeve të NLP-së, trajnime në grupe të tipit MASTERMIND, ku në grup nuk pranojmë më shumë se 15 pjesëmarrës, ndryshoni jetën tuaj.

Ju mësoni metodologjinë e NLP-së, metodologji që ju ndihmon të ngjiteni në një nivel më lart.

Mësoni teknika, të cilat ju ndihmojnë të menaxhoni emocionet dhe stresin e jetës së përditshme, mendimet negative, bindjet kufizuese, bindje që ndoshta nuk ju lejojnë të shfrytëzoni gjithë potencialet tuaja të brendshme.

Në këto 15 ditë ju do jeni së bashku me ata, të cilët ashtu si ju, janë gati të transformojnë jetën e tyre, janë gati të ndryshojnë karrierën e tyre duke ndihmuar më vonë edhe të tjerët apo për të dhënë kontributin e tyre në shoqëri.

A jeni gati të zbuloni qëllimin e vërtetë të jetës suaj?

Studentët apo pjesëmarrësit e trajnimeve të NLP-së praktikojnë njohuritë dhe aftësitë e fituara me njëri-tjetrin në një mjedis plotësisht të sigurt dhe nën kontrollin e trajnerit, pasi NLP-ja nuk është thjesht njohuri intelektuale, por është një përvojë praktike.

Tani ështu koha JUAJ!

NLP-në që ta mësoni, duhet ta praktikoni!

Njerëzit e suksesshëm si në jetën profesionale apo personale, kanë disa gjëra të përbashkëta. Ata njohin dhe përdorin modele mendimesh, modele fjalësh si dhe strategji, të cilat i drejtojnë ata drejt plotësimit të dëshirave, ëndërrave dhe drejt realizimit të objektivave që i kanë vënë vetes.

Tani NLP-ja MUND të të ndihmojë edhe ty!