Mundësi për punë praktike në Help Kosovo » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 15/04/2019

Mundësi për punë praktike në Help Kosovo

Share
nga Eridon Elshani
Pri 15, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Help Kosovo është një organizatë gjermane joqeveritare me seli në Bonn të Gjermanisë.

Misionin në Republikën e Kosovës e filloi në kohën e pasluftës në vitin 2000. Pas disa viteve të ndërprerjes së aktiviteteve në Kosovë, në maj të vitit 2015, Help filloi me projektin “Mbështetja e stabilitetit socio-ekonomik, përmes fuqizimit të sektorit të mikrobizneseve në Kosovë.

“Aktualisht Help Kosovo është duke implementuar projektin” Mbështetje për stabilitetin socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndimor 2019-2020″.

Objektivi i përgjithshëm i programit është fuqizimi i grupeve të dobëta ekonomike dhe sociale si dhe mundësimi i përfshirjes sociale.

Kandidati duhet të ketë:

  • Diplomë universiteti në ekonomi, shkenca shoqërore, marrëdhënie publike ose fusha të tjera relevante
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale në gjuhën angleze
  • Gjuha serbe është e preferueshme
  • Një person i orientuar nga puna ekipore me qëndrim profesional dhe entuziast
  • Përdorues i MS Office- MS Access është avantazh.

 Help Kosovo ofron:

  • Praktikantët do të përfitojnë mundësi dhe eksperienca të të mësuarit.
  • Sistem të shkëlqyer mentorimi;
  • Zhvillim të aftësive profesionale dhe ndërpersonale që do të jenë të vlefshme gjatë gjithë karrierës
  • Letër referimi.

Për më shumë klikoni më poshtë:

Help Kosovo

Afati i fundit për të aplikuar:

30.04.2019