Konferenca ndërkombëtare shkencore në Tiranë, mundësi për studentët dhe studiuesit e rinj » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 21/05/2019

Konferenca ndërkombëtare shkencore në Tiranë, mundësi për studentët dhe studiuesit e rinj

Share
nga Anerola Torollari
Maj 21, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

ARICON në bashkëpunim me Universitetin Metropolitan të Tiranës organizon për herë të parë në Shqipëri konferencën shkencore “Applied Research International Conference on Business, Social and Technological Innovations (ARICBSTI)”. Një mundësi e mirë për akademikët dhe kërkuesit shkencorë për t’u dhënë përmasa ndërkombëtare punimeve të tyre.

Me një dimension global dhe një eksperiencë prej 12 vitesh, ARICON vjen për herë të parë në vendin tonë, duke organizuar një konferencë shkencore. ARICON është një organizatë ndërkombëtare me qendër në Britaninë e Madhe dhe Australi për Kërkim Shkencor dhe Zhvillim, e cila synon të ofrojë një platformë për akademikët dhe kërkuesit shkencorë në të gjithë botën.

Në këtë konferencë mund të marrin pjesë akademikë, kërkues shkencorë, konsulentë apo politikanë me formime dhe qëllime të ndryshme. Konferenca ofron mundësi pjesëmarrjeje jo vetëm për studiuesit që kanë përfunduar doktoraturën e tyre, por edhe ata që janë në proces doktorature, studentët apo edhe ata që janë të interesuar që të ndjekin nga afër referimet.

Kjo është një mundësi e mirë për ndërkombëtarizimin e punimeve shkencore shqiptare. Punimet e prezantuara do të kenë mundësinë të botohen në një prej dymbëdhjetë revistave shkencore partnere të ARICON, ku përfshihen “British Journal of Economics, Management & Trade”, “Australian Journal of Engineering and Technology Research”, “American Economic & Social Review”, “International Journal of Entrepreneurship” etj.

Afati i fundit i aplikimeve është data 31 Maj 2019. Aplikimi në këtë konferencë bëhet online, në linkun: https://arintconferences.com/aricbsti-2019-albania/. Brenda datës 10 Qershor duhet të dorëzohet abstrakti i punimit, ndërsa konferenca do të zhvillohet në datat 19-20 Qershor në ambientet e Universitetit Metropolitan Tirana. Dorëzimi i punimit të plotë: 10 Korrik 2019 në adresën [email protected] 

Çfarë përfshihet brenda pagesës së konferencës:

  • Pjesëmarrja në të gjitha seksionet e konferencës
  • Certifikata për pjesëmarrjen
  • Baza materiale
  • Libri elektronik me abstraktet dhe programin shkencor të konferencës
  • Libri elektronik me punimet e botuara dhe numrin përkatës ISBN
  • Drekat
  • Pushimet e kafesë
  • Kokteili i mirëseardhjes
  • Tur në qytetin e Tiranës

Për më shumë informacion rreth pagesës dhe aplikimit klikoni në linkun: https://arintconferences.com/aricbsti-2019-albania/