Komunikim i rëndësishëm përmes Tic-Toc? Apliko për praktikë deri me 7 Maj


Një mundësi e shkëlqyer për stazh – krijues në komunikim me video tic – toc!

Për të rinj e të reja të apasionuar pas rrjeteve sociale dhe komunikimit në to! Veçanërisht në krijim dhe shpërndarje videosh të modelit tic-toc!

Stazh krijues për disa muaj. I mbështetur financiarisht mbi bazën e krijimtarisë. Prof.Artan Fuga, Drejtues i Departamentit të Gazetarisë mbështet këtë projekt duke e ndarë në mediat sociale. Ai ka theksuar se stazhi drejtohet dhe menaxhohet nga agjenci serioze dhe profesionistë të komunikimit social dixhital!

Projekti mbështetet nga Ambasada Zviceriane në kuadrin e mbështetjes për projekte për Shqipërinë!

Qëllimi është i rëndësishëm! Të nxiten të rinjtë të marrin pjesë në komunikim në hapësirën publike, duke përdorur kodet dhe platformat që kanë për zemër.

Sfida e tyre ndaj mediave tradicionale dhe ndaj traditave të vjetra të komunikimit është trend botëror!

Qindra milionë të rinj në mbarë botën shprehen me videot tic – toc!

Agjencia në fjalë, sipas prof Fugës, po krijon ekipin e të rinjve që do të jetë promotori i një shtyse ku marrin pjesë qindra e mijëra të rinj nga Shqipëria dhe shqiptarë nga të gjitha hapësirat gjeografike!

Vendet janë të kufizuara pra duhet nxituar!

Ftohen kandidatët e apasionuar ose të interesuar të kontaktojnë agjencinë në adresën elektronike: [email protected] për të komunikuar me drejtuesit e stazhit.

Procedurat e rregjistrimit përmbyllen në datën 7 Maj 2020.

Intervista dhe vetë stazhi kryhen online!

 

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale