KFC hap pikën e re në qendër të Prishtinës
Përditësuar së fundmi: 19/10/2019

KFC hap pikën e re në qendër të Prishtinës

Share
nga Eridon Elshani
Tet 19, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

KFC ka hapur pikën e saj më të re, tani në qendër të Prishtinës.

Kjo hapje u bë pas shumë kërkesave nga klientët për të pasur një pikë të KFC-së më afër qendrës së Prishtinës.

Bëhet fjalë për lokacionin tek kompleksi Ish-Ramiz Sadiku në Prishtinë, më saktësisht klikoni këtu:

Zgjerimi i markës amerikane në Kosovë bën që ekipit prej 300 punonjësve t’u shtohen edhe 20 anëtarë të rinj. Puna për një kompani gjigante si KFC, ofron mundësi të mira për zhvillim në karrierë.

KFC është markë e cila përveç risive të zgjerimit në treg, ofron risi dhe inovacion edhe në produktet ushqimore.