Janë hapur aplikimet për shkollën verore të sipërmarrjes » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 19/06/2019

Janë hapur aplikimet për shkollën verore të sipërmarrjes

Share
nga Anerola Torollari
Qer 19, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Shkolla e parë Verore Ndërkombëtare e Sipërmarrjes në Ballkan (The Balkans International Entrepreneurship Summer School) do të zhvillohet në datat 28 Gusht- 5 Shtator, 2019 në Tiranë, drejtuar nga lektori dhe sipërmarrësi i njohur shqiptar Gazmend Haxhia, Prof. Dr. Gregg Fairbrothers dhe Catalina Gorla nga Dartmouth College në SHBA, e të tjerë.

Programi, i cili kombinon liderët e sipërmarrjes nga vende të ndryshme të botës, investitorë dhe mentorë lokalë, do ju prezantojë me një rrjet ekskluziv individësh që mund të ndihmojnë zhvillimin e një ideje e ta kthejnë atë në biznes.

Ky program edukativ dhe trajnues, do të jetë intensiv dhe do të zhvillohet në gjuhën angleze.

Çfarë përfshihet:

  • Një projekt sipërmarrës i zhvilluar në ekipe, i rafinuar përmes prezantimeve paraprake të ekipit dhe duke përfunduar me një prezantim final në një panel sipërmarrësish dhe investitorësh të suksesshëm
  • Vizita në terren në Shqipëri dhe Kosovë në inkubatorët dhe organizatat e tjera të fokusuara në zhvillimin ekonomik nëpërmjet sipërmarrjes
  • Sesionet e mentorimit me folësit e kurseve, sipërmarrësit dhe investitorët e suksesshëm

Shkolla Verore BIESS do të zhvillohet nga data 28 Gusht – 5 Shtator 2019. Programi do të përqendrohet në përshtatjen e njohurive globale në rajonin e Ballkanit si dhe në veçanti në Shqipëri dhe do të përfshijë të mësuarit dhe diskutimet mbi temat e mëposhtme:

  • Ambienti sipërmarrës i rajonit të Ballkanit, kuadri shoqëror dhe ekosistemi
  • Bazat për zhvillimin e ideve premtuese dhe kthimin e tyre në biznese të suksesshme
  • Sfidat e administrimit të biznesit
  • Lidhja midis rreziqeve dhe mundësive të sipërmarrjes

Për detaje të tjera dhe/ose për të aplikuar, ndiqni udhëzimet në linkun http://biess.org.al/apply-biess/ ose kontaktoni në: [email protected]

Bashkohuni programit më ekskluziv në Tiranë në 28 Gusht – 5 Shtator dhe përfitoni nga rasti për të ndërtuar e zhvilluar një ide biznesi brenda një jave!

Aplikimet do të pranohen deri në datën 30 Qershor.