Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin e formimit profesional për Ekspertë Fiskalë


Trajnimi përmban njohuri nga:

 • Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë
 • Legjislacioni Doganor
 • Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financiar
 • E drejta Tregtare, Shoqëritë Tregtare, Likuidimi dhe falimentimi
 • Analiza e Pasqyrave Financiare
 • Tregu Financiar dhe Tregu i Kapitaleve , Bursa , Karakteristikat dhe Organizimi i Bursës.

Të interesuarit duhet të paraqesin pranë Institutit të Ekspertëve Fiskalë dokumentat e mëposhtme:

 • Kërkesë për regjistrim e shoqëruar me CV.
 • Fotokopje e diplomës e noterizuar (diplomë universitare
  e shkencave ekonomike ose juridike).
 • Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës.
 • Dy fotografi për dokumenta
 • Pagesën e regjistrimit

Trajnimi fillon me 26 Prill 2019

Leksionet zhvillohen çdo fundjavë:

 • Ditën e Premte në orën 16:00 – 19:30
 • dhe ditën e Shtunë ora 09:00 – 13:30

Trajnimi zgjat 9 javë.

Instituti i Ekspertëve Fiskalë
Qendra e Biznesit “Olimpia”, kati 3-të pranë Postes nr. 8 (Sheshi Willson), Tiranë
Nga ora 14:00-17:00
Tel: 067 23 53 909
e-mail: [email protected]/[email protected]

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale