Hapet konkursi për Çmimin e Filantropisë 2019 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 28/08/2019

Hapet konkursi për Çmimin e Filantropisë 2019

Share
nga Admin
Gus 28, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

 

Partnerët Shqipëri ka shpallur të hapur konkursin për Çmimin e Filantropisë, një aktivitet i përvitshëm që Partnerët Shqipëri organizon prej vitit 2011. Ky çmim shpreh mirënjohje dhe falenderim për individët dhe bizneset që kontribuojnë për përmirësimin e cilësisë së jetës në shoqërinë ku jetojmë. Vlerësimi dhe stimulimi i një aktiviteti të tillë mbetet i rëndësishëm për dimensionin human dhe ekonomik që ai mbart, sipas Partners.

Propozimi mund të vijë nga të gjithë aktorët shoqërorë në Shqipëri dhe jashtë. Propozimet mund të bëhen për individë dhe kompani biznesi që kanë dhënë dhe japin kontributin e tyre në të mirë të komunitetit dhe zhvillimit të tij në Shqipëri.

Partnerët Shqipëri inkurajon të bëhen pjesë e këtij konkurimi ata individë dhe biznese të cilët:

  • Tregojnë ndjeshmëri dhe japin kontribut në zhvillimin e komuniteteve lokale, në mbrojtjen e mjedisit, në zhvillimin social e ekonomik;
  • Mbështesin në mënyrë të vazhdueshme organizata jofitimprurëse, institucione, komunitete, individë, në ndihmë të një të mire të përbashkët;
  • Ushtrojnë veprimtarinë e tyre në mënyrë të ligjshme dhe me standarde etike përkundrejt komunitetit, mjedisit apo personelit të kompanisë që drejtojnë;
  • Demostrojnë rezultate të qarta dhe të matshme të kontributit të tyre, përsa i përket kontributit të dhënë deri në momentin e aplikimit;
  • Kanë një mbulim gjeografik lokal ose kombëtar në aktivitetin e tyre filantropik.

Lexo: Shpallen fituesit e “Çmimeve të Filantropisë 2018”

Kategoritë për të cilat mund të bëni propozimet tuaja për Çmimin e Filantropisë janë:

  • Çmimi për Kompani me Kontribut në Nivel Kombëtar
  • Çmimi për Kompani me Kontribut në Nivel Lokal
  • Çmimi për Kontributin si Individ

Kompanitë dhe individët mund të propozojnë veten ose të nominohen nga të tjerë.

Vlerësimi për propozimet do të bëhet nga një juri me përfaqësim gjithpërfshirës nga sektori i shoqërisë civile, medias dhe institucioneve mbështetëse me programe zhvillimi ekonomik dhe social në Shqipëri. Çmimet do të shpallen në një aktivitet publik që Partnerët Shqipëri do të organizojë në muajin nëntor 2019.

Për të dhënë propozimin tuaj plotësoni Formularin e Propozimit dhe dërgojeni me email në: [email protected].

Afati i fundit për dërgimin e propozimeve është data 30 shtator 2019!