Gjirafa Inc lançon projektin më të ri për pajisjet elektronike, Gjirafa50 Outlet » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 31/07/2017

Gjirafa Inc lançon projektin më të ri për pajisjet elektronike, Gjirafa50 Outlet

Share
nga Fiorela Jaupi
Kor 31, 2017
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Gjirafa50 Outlet është lançimi i radhës që po bëhet në kuadër të kompanisë Gjirafa Inc, më konkretisht në Gjirafa50.com.

Duke qenë outlet-i i parë për pajisje elektronike online, Gjirafa50 Outlet ju ofron produkte teknologjike pothuajse të reja, të cilat nuk gjenden në tregun e Kosovës.

Lexo: Gjirafa lançon “Amazon” e Kosovës – Gjirafa50

Gjirafa50 ju ofrohen pesë mënyra pagese, ndër të cilat edhe pagesat me para në dorë kur e merrni produktin, si dhe pagesat me këste.

 

Burimi: telegrafi.comEvente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00