Upcoming events

Dhjetor 17, 2019

AIESEC organization Workshop-in me temë “Body Language”

AIESEC organization Workshop-in e radhës me temë "Body Language". Me të ftuar dr. Fleura Shkëmbi e cila është psikologe klinike dhe njëkohësisht edhe pedagoge në "Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë...
Lexo më tepër
Dhjetor 17, 2019

“Coaching skills for entrepreneurs” nga Mireda Thana

Në ditët e sotme kur çdo gjë lëviz me shumë shpejtësi, sidomos për sipërmarrësit, ka një pafundësi gjërash për t’u bërë. Sapo mbarojmë diçka, nisim menjëherë diçka tjetër. Ndonjëherë nisim diçka, pa p...
Lexo më tepër
Dhjetor 18, 2019

Ndërtimi i aplikacioneve për iOS dhe Android duke përdorur Flutter SDK nga Google

Flutter SDK është një framework i ndërtuar duke përdorur gjuhën e programimit Dart, e cila siguron një grup mjetesh për të ndihmuar në ndërtimin e aplikacioneve mobile për Android dhe iOS duke përdoru...
Lexo më tepër