Emigrantët shqiptarë mund t'i tërheqin certifikatat direkt nga këto vende
Përditësuar së fundmi: 10/08/2018

Emigrantët shqiptarë mund t’i tërheqin certifikatat direkt nga këto vende

Share
nga Neada Muçaj
Gus 10, 2018

Ministria e Punëve të Jashtme bën të ditur se shtetasit shqiptarë mund të tërheqin Certifikatën e Lindjes ose Familjare nëpërmjet Përfaqësive të RSH-së.

Ja postimi i plotë:

Në vijim të zbatimit me sukses të lëshimit të Certifikatave të Lindjes ose Familjare për shtetasit shqiptarë në Itali, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se ky shërbim është zgjeruar edhe në 12 shtete të tjera të.

Tashmë shtetasit shqiptarë me rezidencë në këto vende mund të tërheqin Certifikatën e Lindjes ose Familjare nëpërmjet Përfaqësive të RSH-së në: Vjenë, Sofje, Pragë, Budapest, Prishtinë, Zagreb, Tokio, Podgoricë, Bukuresht, Bratislavë, Bernë, Ankara dhe Stamboll.

Ofrimi i këtij shërbimi nga #MEPJ përmbush objektivat dhe prioritetet e Qeverisë shqiptare për:

• Ofrimin e shërbimeve ndaj shtetasve shqiptarë jashtë territorit të RSH-së;
• Lehtësimin dhe reduktimin e ndjeshëm të kohës për marrjen e këtyre shërbimeve nëpërmjet Përfaqësive Diplomatike dhe Konsullore;
• Zgjerimin e gamës së këtyre shërbimeve online.


Evente

Pastrojmë Durrësin

Gusht 26, 2018
9:30 AM

TEDxTirana 2018 – Lidhshmëria

Shtator 15, 2018
5:30 PM - 8 PM

AllWeb Albania 2018

Tetor 11, 2018
9 AM - 6 PM