Dutch Hub hap thirrjen për mbështetjen e bizneseve të reja Startup
Përditësuar së fundmi: 18/03/2019

Dutch Hub mbështet akomodimin e bizneseve të reja startup

Share
nga Neada Muçaj
Mar 18, 2019

Dutch Hub hap dyert për bizneset e reja duke mbuluar një pjesë të kostove për hapësira pune. Me vendndodhje në zonën e ish-Bllokut, Tiranë, Dutch Hub krijon mundësi për zhvillim të shpejtë dhe vizibilitet të këtyre biznesve.

Koncepti coworking krijon një qasje të hapur mes anëtarëve profesionistë të zyrës dhe paketat me shërbime të përfshira ofrojnë lehtësira.

Hapësirat e përbashkëta të punës po shpërthejnë në popullaritet si një vend pune alternativ ndërmjet startup-eve.

5 startup-e të reja, pa dallim sektori, do të përzgjidhen dhe do të mbështeten nga Dutch Hub për një pjesë të kostove të ambientit për 6 muajt e parë të biznesit.

Dutch Hub

Nëse je një startup i ri, nuk duhet dhe shpesh nuk mund të rrezikosh me investime për ambiente pune që në fillim.  Duke u atashuar pranë Dutch Hub, mund të ulni riskun e investimit fillestar. Plotëso këtë formular për të aplikuar për një nga 5 postet e ofruara nga Dutch Hub për bizneset e reja: https://bit.ly/2ueMEFy 

Lexoni: 7 këndvështrimet e psikologjisë për rritjen e produktivitetit në punë