Destinacionet që duhet të vizitoni gjatë muajit Shtator, mes tyre "Bjeshkët e Namuna"
Përditësuar së fundmi: 24/08/2018

Destinacionet që duhet të vizitoni gjatë Shtatorit, mes tyre “Bjeshkët e Namuna”

Share
nga Neada Muçaj
Gus 24, 2018

Bjeshkët e Namuna janë përzgjedhur nga revista britanike Evening Standard, si një nga destinacionet e bukura që duhet të vizitoni gjatë muajit Shtator.

Në hemisferën veriore, shtatori është një nga muajt më të mirë për të udhëtuar.

Shkolla nis, që do të thotë se destinacionet familjare europiane do të kenë më pak turistë, por moti do të jetë i qëndrueshëm dhe i ngrohtë.

Nuk është një muaj festash, ndaj dhe fluturimet mund t’i gjeni me çmime më të lira.

1. ‘Malet e mallkuara’, Shqipëri

Bjeshkët e Namuna të njohura ndryshe si ‘Malet e mallkuara’, janë bërë të famshme si destinacion këto vitet e fundit dhe për një arsye të mirë, pamja është mahnitëse. Shkoni në Shtator dhe moti do të jetë i ngrohtë. Përgatituni për të ngjitur në këmbë rrugën midis Valbonës dhe Thethit, para se të vizitoni dhe Rivierën Shqiptare.

Pas Bjeshkëve të Namuna renditet Mynih, Gjermani, Chefchaouen, Marok, Siçili, Itali, Buenos Aires, Argjentina, Vis, Kroaci, Lake District, Mbretëri e Bashkuar, Bora Bora, French Polynesia, Santorini, Greqi, Pekin, Kina.

/Standard