Trajnime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Organizohet trajnimi me temë “Komunikimi dhe shitja përmes telefonit”

Denis Gafuri trajner i shitjes organizon seminarin e radhës, mirëpo këtë herë me një temë mjaft interesante, “Komunikimi dhe shitja përmes telefonit”. (më tepër…)

Workshop (Guidë praktike): Buxheti i marketerëve

Një hyrje në numrat që mbështesin marketingun direkt dhe dixhital. Një kurs që do t'ju bëjë të ndiheni të sigurt në lidhje me ‘metrics’ që ju nevojiten për të planifikuar buxhetin tuaj marketing me sukses dhe për të vlerësuar fushatat e kaluara.

Trajnim: Inteligjenca Emocionale & Suksesi

Kur themi njeri i suksesshëm, menjëherë na vjen në mendje një njeri i zgjuar dhe me inteligjencë të lartë. Është e vërtetë, një njeri i tillë mund të jetë i suksesshëm, por jo vetëm. Suksesi i një individi nuk shënjohet vetëm nga koefiçenti i intelig

Trajnim: “Arti i Marketingut dhe Aftësitë Menaxheriale”

Marketingu lidh konsumatorët me produktet, përcakton, mat dhe njëson madhësinë e tregut të identifikuar dhe normën e fitimit. Ndërmarrja nuk do të jetë e suksesshme në biznesin e vet, nëse paraprakisht nuk i kryen punët hulumtuese, kërkimore-studimor

“Doing business through social media; Top 30+ business ideas”

"DOING BUSINESS THROUGH SOCIAL MEDIA; TOP 30+ BUSINESS IDEAS" (Të bësh biznes nëpërmjet medias sociale) 🗂 Është një trajnim 1 ditor, i cili ka për qëllim njohjen me median sociale, fuqinë dhe mundësitë që ajo ofron për të bërë biznes në ditët e

Trajnim nga Paul Vincenti për agjentët e shitjeve

RE / MAX Albania do të zhvillojë në datat 8 - 9 Janar 2019 ora 10:00 – 13:00, një trajnim nga Paul Vincenti për agjentët e shitjeve në lidhje me pronat e paluajtshme. (më tepër…)

Trajnim nga Arjeta Dhima: “E folura në publik”

Të dalësh të flasësh para një publiku duket gjëja më e vështirë? Dridhesh, djersitesh, ke emocione të forta, mungesë vetëbesimi? 98% e njerëzve përjetojnë të njëjtën gjë para një audience, edhe njerëzit më të famshëm. Tani ke në dorë ta mposhtësh kët

Seria e trajnimeve: “Zgjidhje të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit për Gratë Sipërmarrëse”

BERZH organizon në datat 4-5 dhe 11-12 Dhjetor 2018 në Tiranë trajnimin me temë: “Zgjidhje të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit për Gratë Sipërmarrëse”, në ambientet e Hotel Opera, Tiranë. (më tepër…)

Trajnim: “Menaxhimi i Shitjeve”

Qëllimi i këtij trajnimi është që të kemi një pasqyrë të përgjithshme të aftësimit të shitësve, motivimin e vazhdueshëm si dhe të kuptojmë shitjen si vlerë të shtuar. Të mësojmë të identifikojmë tipologjinë e klientëve dhe nevojat e tyre duke per

Trajnim për Liderët e Ardhshëm

Harrojini dobësitë tuaja dhe përqëndrohuni në pikat e forta! (më tepër…)

Trajnim: “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë organizon kursin 6 mujor (Shtator 2018 - Shkurt 2019) me temë "Menaxhimi i Burimeve Njerëzore" (më tepër…)

Uebinar 2: Si të rrisni sigurinë tuaj online?

Nëse ndiheni të sigurt online atëherë ky prezantim nuk është për ju! Por nëse ju kanë marrë ndonjëherë aksesin e llogarive tuaja online apo dini raste të ngjashme, atëherë ju ftojmë të regjistroheni. (më tepër…)

Instituti i Ekspertëve Fiskalë zhvillon trajnimin profesional për “Audit të brendshëm”

Instituti i Ekspertëve Fiskalë (IEF) zhvillon trajnimin profesional për "Audit të brendshëm". Trajnimi fillon në datën 26 Tetor 2018 dhe zgjat 5 javë. Duke u zhvilluar çdo të Premte, ora 16:00 - 19:30 dhe të Shtunë, ora 09:00 - 13:30. (më tepër&he

Të folurit në publik

Anna Education organizon trajnimin "Të folurit ne publik" në datën 6 Tetor 2018, ora 10:00-14:00, pranë Qendrës Didaktike "Anna Education". (më tepër…)

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00