Blog Archive » Page 3 of 21 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : blog

Rinia: Pse Roosevelt zgjodhi Të Rinjtë, ashtu si dhe Bota…

Shkruar nga Kostandin Feshti Marr shkas nga shumë e shumë ngjarje të reja për shkrimin e këtij artikulli, madje shtyhem dhe nga një diskutim të cilin e zhvilluam para disa ditësh në shkollë, ku, nga mësuesja na u shtrua pyetja: Pse Roosevelt zgjod

5-SEKONDËSHI MREKULLI-BËRËS I MEL ROBBINS!

"Mjaftojnë thjeshtë 5 sekonda për të ndryshuar jetën tënde!" – thotë Mel Robbins. Reportere e CNN, autore, influencer, TEDSpeaker dhe një shpërndarëse e mendimit pozitiv, Mel na njeh me 5 Sekondëshin e saj efektiv. “The 5 Second Rule” titullohet l

Captivated Digital Printed Business Cards from Spog Print

Design and print your most amazing and captivate stunning digital printed business cards from spogprint.com. Spog Print is one of the online digital printing service provider from Sharjah, United Arab Emirates and having service all over UAE & Om

” Mos kufizo sfidat por sfido kufijtë “

https://www.zeriamerikes.com/a/4622026.html

A po humbasim thelbin e bisedës, sepse jemi shumë egoistë për të dëgjuar?

Shkruar nga Kostandin Feshti Siç kemi vënë re kohët e fundit, jo vetëm me politikën shqiptare, por dhe me atë angleze, ku janë vetë anglezët ata që po mundohen të votojnë BREXIT-in apo të largojnë Theresa May-in nga "froni", pa çka se gati 8 muaj më

Paraja: Nga Motivim në Obsesion me Rrezikshmëri të Lartë

Shkruar nga Kostandin Feshti Të gjithë punojnë për të arritur një rezultat të caktuar në jetën e tyre dhe sigurisht që ky rezultat lidhet ngushtë dhe me vlerën monetare që shikon në fund të ditës tek llogaria bankare. Për biznesmenët, kapitali i v

Eficenca vs drejtesia (Equity). nje artikull nga Klajdi Balla

Efficiency vs Equity  Tejvan Pettinger November 30, 2016  economics A big issue in economics is the tradeoff between efficiency and equity. Efficiency is concerned with the optimal production and allocation of resources given existing

NOKIA firmos marreveshjen e liçensimit te patentave me kompanine kineze OPPO, nje yll ne rritje ne industrine e smartphoneve

Ne 26 Nentor 2018, Korporata e Nokias e  Telecomit Finlandez,njofton se ka firmosur marreveshjen e liçencimit te patentes me kompanine kineze te telefonave mobile OPPO. Edhe pse nuk jane njoftuar kushtet e kesaj marreveshjeje nga Nokia, kompania ka d

AGOG Marketing në Lisbon Investment Summit

AGOG Marketing që nga muaji prill i këtij viti është pjesë e Fellowship-it Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative, të Departamentit të Shtetit të SHBA, që implementohet nga German Marshall Fund of the United States. Si pjesë e këtij progra

Facebook vs. Instagram!

Facebook vs. Instagram! Sipas një pyetesori nga ne në Instagram story, një temë interesante ishte “kush është media sociale më e fortë dhe për sa kohë do qëndrojë e tillë?”. Kjo është edhe arsyeja që na shtyu të shkruajmë këtë artikull. Çdo p