Blog Archive » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : blog

Ngadalësimi i rritjes ekonomike në tremujorin e tretë të vitit të kaluar është rezultat i zbehjes së investimeve në ekonominë shqiptare. Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme-nga-shqiperia/2018-ta-nje-vit-i-zymte-per-ekonomine-shqiptare-shifrat-flasin-keq-482786/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Të dhënat zyrtare nga instituti i statistikave tregojnë se në gjysmën e parë të vitit 2017 investimet u rritën me ritme shpërthyese, gati 13 për qind krahasuar me një vit më parë. Por në tremujorin e tretë, ato u rritën vetëm me 3.8 për qind duke fre

Krijimi i një Vendi Pune Dixhital në Sektorin Publik

Një e-Guidë për të Rritur Produktivitetin & Bashkëpunimin në Epokën Dixhitale Çfarë do të diskutojmë... Ndërprerja Dixhitale Cunami i Argjendtë dhe një Valë Ndryshimi Sistemet e Vjetërsuara dhe Teknologjia e Re Qytetarët Kërkojnë

Si të shesësh më shumë me inteligjencën emocionale? 4 kategori personalitetesh të konsumatorëve të fuqishëm

Si të administroni me sukses një shitje (online ose offline) e të krijoni një raport mirëkuptimi me klientët Sipas Collen Stanley emri i së cilës rezulton në klasifikimet:"Top 50 Sales & Marketing Influencers”, “Top 30 Global Gurus” e “Top 10

SkyWay SwiGroup Albania www.SkyWayAlbania.com https://youtu.be/80fOegQjfAU

https://youtu.be/bdvNr2XZRHQ https://youtu.be/80fOegQjfAU

Pse portalet e informacionit në Shqipëri duhet të krijojnë aplikacione mobile?

Rreth 2 javë përpara, pata kënaqesinë të jem pjesë e një paneli me temë “Media Transformation” në konferencën All Web, ku fokusi ishte transformimi drejt një media dixhitale. Transforimi i medias në Shqiperi, aktualisht është në një situate kaotike m

Pse faqet e internetit duhet të jenë ekspertë të sjelljes?

[nga seria e artikujve:  Pse portalet e informacionit në Shqipëri duhet të krijojnë aplikacione mobile?] Duhet ta pranojme se ne si individë që konsumojmë informacionin nga portalet, jemi pjesë e një biznesi që bazohet tek manipulimi. Faqet e inte

Si mund të përfitojnë portalet nga krijimi i aplikacioneve mobile?

[nga seria e artikujve:  Pse portalet e informacionit në Shqipëri duhet të krijojnë aplikacione mobile?] Një pjesë e portaleve vazhdojnë të ekzistojnë për një kohë të gjatë. Ata kanë ditur të gjejnë mënyra të ndryshme për të rritur (ose mbajtur) a

Vështirësitë financiare të portaleve në Shqipëri

[nga seria e artikujve:  Pse portalet e informacionit në Shqipëri duhet të krijojnë aplikacione mobile?] Pjesa kryesore e portaleve të informacionit në Shqipëri mbështeten nga një media tradicionale e fortë, e cila krahas markës që mund të ketë në

Zhvillimi i mediave online në Shqipëri (digital native media)

[nga seria e artikujve:  Pse portalet e informacionit në Shqipëri duhet të krijojnë aplikacione mobile?] Në zhvillimin e mediave online shqiptare dallojmë dy ndarje të mëdha. Në njërën anë kemi portalet e mediave tradicionale (shtyp, radio, gazeta

Si ndihmojnë smartphone-t në krijimin e zakoneve?

[nga seria e artikujve:  Pse portalet e informacionit në Shqipëri duhet të krijojnë aplikacione mobile?] Smartphone -t janë pajisje personale. Ata tashmë janë një pjese e pandarë e jetës së përditshme të individeve dhe koha që ne shpenzojnë mbi ta