Bëhuni pjesë e trajnimit “Menaxhimi i Kohës”

Bëhuni pjesë e trajnimit “Menaxhimi i Kohës”

Qendra The Way Development do të zhvillojë trajnim 1 ditor me temë “Menaxhimi i kohës”. Trajnimi do të zhvillohet ditën e shtunë, më 10 tetor, ora 09:30-13:00.

Trajnimi mund të ndiqet fizikisht ose online. Trajnimi “Menaxhimi i Kohës” do të jetë një mundësi për të trajtuar menaxhimin e kohës duke lënë mënjanë axhenda dhe programe dhe për të prezantuar faktorët kryesorë që i japin kohës vlerë, faktorë këta që lidhen me vetë njeriun.

Objektivat që do trajtohen:
1. Rëndësia e menaxhimit të kohës
2. Përdorimi i matrices së prioriteteve
3. Diferenca midis prioriteteve personale dhe profesionale
4. Përgatitja e ” To do list”
5. Aftësia organizative
6. Shtatë hapat e organizimit efektiv
7. Ndikimi i stresit në menaxhimin e kohës
8. Menaxhimi i stresit
9. Shëmbuj të menaxhimit efektiv të kohës

Lektore e trajnimit është Erida Shkalla, drejtoreshë tek shkolla profesionale “Masterchef”, eksperte këshillimi në fushën e arsimit, formimit profesional dhe komunikimit (Freelancer). Erida ka punuar edhe si koordinatore për marrëdhëniet me sektorin privat pranë GFA/GIZ,Tiranë.

Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do të pajisen me certefikatë.

Pagesa e pjesëmarrjes : 2.000L / personi ose 1.500L / nëse jeni 2 persona.

*Nëse keni marrë pjesë në një trajnim tjetër pranë qendrës, perfitoni – 25% ULJE.

*Gjithashtu nëse jeni i pajisur me kartën e studentit përfitoni – 25% ULJE

Për më tepër detaje dhe regjistrime  kontaktoni në :

cel: 0698586692 (whats app & viber)

Email: info@thewaytd.com

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale