Kompanitë shqiptare u munduan të shfrytëzonin në maksimum pjesëmarrjen e Kombëtares Shqiptare të Futbollit në arenën europiane. Përveç kompanive që qenë sponsor zyrtar të kombëtares pati edhe të tjera që lidhën ofertat e tyre me ecurinë e ekipit.

Reklamat e para apo në pushim të ndeshjeve i kemi dëgjuar aq shumë, sa tashmë i kemi mësuar përmendësh.

Duke vleresuar idenë, origjinalitetin dhe realizimin e spoteve publicitare. Këto 3 kompani patën impaktin më të mirë te konsumatori duke marrë për bazë edhe numrin e lartë të klikimeve që kanë marrë në rrjetet sociale.