Përditësuar së fundmi: 12/04/2017

Gazetarja shqiptare Mirela Sula bëhet pjesë e dokumentarit me Dalai Lama dhe Sharon Stone

nga Neada Muçaj
Pri 12, 2017

Mirela Sula ka konfirmuar se ka qenë pjesë e këtij dokumentari bashkë me njerëz më me influencë në botë, dhe në prill, sipas saj, ajo të jetë e pranishme në Chicago, në premierën e këtij filmi.

Është realizuar dokumentari për Dr. Ervin Laszlo, filozof i famshëm hungarez, dokumentar që është punuar në Los Angeles, premiera e së cilës do të prezantohet brenda këtij viti. Në këtë dokumentar është përfshirë edhe gazetarja dhe psikologia shqiptare Mirela Sula, e cila me ZErvin Laszlo ishte takuar përgjatë punës së saj si gazetare.

Por e veçanta është se në këtë dokumentar kanë marrë pjesë njerëz shumë të fuqishëm në nivel botëror, duke përfshirë edhe Dalai Lama e Sharon Stone.

Mirela Sula dhe Ervin László

/KultPlus

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00