WhatsApp me ndryshime të reja
Përditësuar së fundmi: 13/07/2018

WhatsApp me ndryshime të reja

Share
nga Neada Muçaj
Kor 13, 2018

WhatsApp tani do të lajmërojë njerëzit kur mesazhet janë dërguar, në një përpjekje për të ndaluar mashtrimet vdekjeprurëse që po shpërndahen në aplikacion.

Ky ndryshim do të ndihmojë në ndjekjen e bisedave me një person dhe në grup. Gjithashtu kjo ju ndihmon të përcaktoni nëse miku apo i afërmi juaj e ka shkrua vet mesazhin ose nëse ka ardhur nga dikush tjetër.

Ky përditësim vjen nga problemi me lajmet e rreme, që kanë qarkulluar përmes aplikacionit, të cilat WhatsApp kërkon t’i pengojë në shpërndarjen e tyre.

/TheVerge

Subscribe në kanalin tonë në YouTube