Tech Community Xmas meetup! » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 13/12/2019

Tech Community Xmas meetup!

Share
nga Anerola Torollari
Dhj 13, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

UK Albania Tech Hub dhe ICTSmedia nën mbështetjen e Ambasadës Britanike Tiranë, ju fton në festën e tij të fundvitit Meetup & Xmas në Tiranë.

Tema: Roli i akseleratorëve të startup-ve, organizatat mbështetëse të inovacionit dhe vetë startup-et mund të trajtojnë disa nga sfidat me të cilat përballen në Shqipëri.

Data: 20 Dhjetor 2019
Ora: 18:00 – 20:30
Vendndodhja: Hotel Mak Albania, (ish Sheraton), në hapësirën e restoranteve.

Si të marrësh pjesë?

Ju keni të drejtë të merrni pjesë në këtë event nëse keni pranuar ftesën zyrtare nga organizatorët. Ftesa për të marrë pjesë mund të jepet duke mbushur formularin e regjistrimit në linkun: https://ictlab.com/tech-community-xmas-meetup/

Pse të marrësh pjesë?

Nën shoqërinë e tingujve muziokorë të fundvitit dhe Krishtlindjeve të ushqimit dhe birrave do të keni mundësinë të rrjetëzoheni me 100+ mysafirë, startup-e, mentorë, investitorë dhe sipërmarrës.